5 daagse motorreis Sardinië

Wij bieden een drietal (groeps)reizen aan; een 5 daagse motorreis Noord-Sardinië, een 5 daagse motorreis Zuid-Sardinië, of een op maat gemaakte reis voor groepen. Tevens bieden wij ondernemers zakelijke trainingen tijdens een groepsreis. Het arrangement is als volgt samengesteld:

  • Voorrijder/Gids
  • Volgauto met de bagage en 2 reserve motoren
  • Overnachtingen + Ontbijt + Lunch + Diner
  • Gebruik motoren + brandstof + verzekering
  • Wij rijden met Max. 8 personen

Beschikbaarheid 2022

  Na drie succesvolle rondreizen in het jaar 2021 in de maanden juli, september en oktober verwachten wij voor 2022 vanaf de maand mei weer nieuwe rondreizen te kunnen uitvoeren. Bekijk hieronder onze agenda:

17 t/m 21 Mei en 24 t/m 28 Mei
7 t/m 11 Juni en 14 t/m 18 Juni
20 t/m 24 Sept en 27 Sept t/m 1 Okt
11 Okt t/m 15 Okt

 

Prijs vanaf € 1.695,– per persoon ( 2 personen per kamer)
Contact opnemen

Reisschema

Dag 1

Je wordt vanaf Olbia airport opgehaald en gebracht naar onze prachtige thuisbasis Cala Paradiso, direct aan de kust. Na een welkomstdrankje en uitleg over de motoren stappen we direct op de motor voor een korte tocht van zo’n 50-70 kilometer richting het noorden van Sardinië. Hier genieten we van de eerste overnachting op een agriturismo met een heerlijke Sardijnse maaltijd.

Dag 2

De volgende dag rijden we door een schitterende bergachtige streek, waar we onder andere Tempio Pausania, een stadje uit de Romeinse oudheid passeren.
Verder toerend richting de kust bereiken we de kustplaats Alghero, dat ook wel klein-Barcelona wordt genoemd. Hier genieten we de lunch in een restaurant op het strand. Na een beetje uitbuiken vervolgen we de route langs de prachtige westkust naar Bosa: een heel bijzonder plaatsje waar we de nacht doorbrengen, uiteraard niet voordat we hebben geproefd van de heerlijke wijnen en streekgerechten.

Dag 3

Op de derde dag doorkruisen we met een rit van 190 kilometer het eiland in oostelijke richting en komen we ogen tekort in het natuurrijke binnenland. We strijken eind van de dag neer in Cala Gonone, een schitterend klein kustplaatsje aan de oostkust.

Dag 4

Op vrijdag rijden we via de oostkust weer omhoog langs de kust, genieten nog even van een heerlijke koffie en lunchen we in een prachtrestaurant op het strand van Capo Camino. De liefhebbers krijgen hier gelegenheid voor een verfrissende duik in zee. Vrijdagavond bereiken we onze thuisbasis, het prachtige Cala Paradiso.

Dag 5

Zaterdag, de laatste dag, kunnen de liefhebbers nog een tocht maken naar Porto Servo, een schitterend plaatsje gelegen aan de goudkust van Sardinië, de “Costa Smeralda”. Je kunt ook  genieten van het helder blauwe water en prachtige strand direct naast Cala Paradiso. Na je laatste Italiaanse lunch rijden we rond 17.30 uur richting vliegveld op weg naar Nederland of België.

 

Deze 5-daagse reis is afgestemd op onderstaande vluchtgegevens.

Heenreis dinsdag
Easyjet; Amsterdam – Olbia, vluchtnummer EJU7985
Vertrek Amsterdam 12.40 uur – aankomst Olbia 14.55 uur

Terugreis zaterdag
Easyjet; Olbia – Amsterdam, vluchtnummer EJU7986
vertrek Olbia 20.00 – aankomst Amsterdam 22.25

Let op: de vliegtickets zijn niet bij deze reis inbegrepen.

Waarom geen vliegtickets?
Deze vijfdaagse reis bestaat uit vier overnachtingen en vierenhalve dag rijden. De reis is geheel verzorgd, maar exclusief vliegtickets. Dat doen we, omdat wij vaker de vraag kregen om eerder of later te mogen vertrekken en zodoende deze motorreis te combineren met een familievakantie. Het is dus handiger als je zelf je ticket kunt boeken. Zolang je op tijd bent voor vertrek van de motorreis, vinden wij dat prima.

Wil je toch liever dat wij het ticket voor je boeken? Dat kan natuurlijk. Prijzen zijn afhankelijk van de dagaanbieding van Easyjet. De kosten van een retourticket variëren tussen de € 100,- en € 200,-.

Reis op maat
Als je dat wilt, maken wij een reis op maat voor je gezelschap. We kunnen het zo exclusief of simpel maken als je maar wilt. Bel met Arie, Mike, Timo of Ronald en bespreek je wensen met ons.

Onze huisbasis

We starten en eindigen in Cala Paradiso, residence hotel op Sardinië. Ontdek  meer op de website.

Adembenemend toeren: ruimte, rust en geen tegenliggers!

Sardinië is net zo groot als België, maar heeft slechts 1,7 miljoen inwoners. Er is een blauwe zone, waar heel veel mensen ouder worden dan 100 jaar. Daar gaan we natuurlijk heen. Het eiland is nog niet ontdekt door massatoerisme en je rijdt er door ongerepte natuur. Sardinië  heeft een prachtige kustlijn met meer dan 200 strandjes, een glooiend landschap, rustige wegen, gastvrijheid, voortreffelijk eerlijk eten en drinken en bijzondere accommodaties en agriturismo’s, zoals wijnboerderij Cantina Tani. Je rijdt op onze klassieke BMW-motoren uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw, waar je gegarandeerd veel bekijks mee hebt. Dat maakt een motorreis op Sardinië helemaal af.