Dubbelliefde: klassieke motoren én Sardinië

Motorreizen Italië Over Ons

 

 

Ons team bestaat uit Arie, Mike, Timo en Ronald . Als vrienden begonnen wij jaren geleden met het organiseren van exclusieve,geheel verzorgde motorreizen voor onszelf. Dat beviel ons zo goed, dat we die plezierige ervaring wilden delen door ook voor anderen een motorreis te organiseren.  Dat doen we op het mooie eiland Sardinië. We zorgen ervoor dat je in deze schitterende omgeving een onvergetelijke reis gaat beleven.

Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht voor deskundig advies. Heb je nog vragen? Bel of mail ons.

Het team

Arie: Ik ben ondernemer van een bureau voor financieel advies. Vanaf mijn 16e ben ik in de ban van brommers en motoren. Al vele jaren  maak ik jaarlijks een aantal mooie toertochten en geniet van het heerlijke vrijheidsgevoel. De Costa Smeralda op Sardinië is een aanrader.

Mike: ‘ Vanaf dat ik kan lopen zit ik al op een motor. Ik vind het leuk om mijn passie en ervaring te delen. Sardinië is een pareltje met prachtige bergwegen en heerlijke bochten. Wil je technisch wat verbeteren vraag het me en ik help je verder.

Timo: Enkele jaren geleden heb ik het motorrijden weer opgepakt en vanuit mijn achtergrond als eigenaar van een landelijk cateringbedrijf en party center is het mijn tweede natuur om het mensen naar de zin te maken. Naast het motorrijden is vliegen mijn tweede hobby geworden en heb ik onlangs mijn vliegbrevet gehaald.

 Ronald: Vanaf met 14e jaar reed ik al op opgevoerde cross brommers en vanaf mijn 18e rijd ik natuurlijk motor.  Met veel plezier heb ik altijd  op mooie tweewielers rond gereden door Europa en Amerika. 10 jaar geleden ben ik begonnen om met vriendengroepen door het buitenland te toeren en dat zijn de leukste vakantie tripjes geweest, reden om deze hobby verder uit te breiden en andere mensen te laten meegenieten van onze ervaringen en vriendschap.

De nostalgische BMW-motoren uit de jaren ‘70-‘75, waar we veel bekijks mee trekken, maken een motorreis op Sardinië helemaal af. Wie er 1 keer is geweest, zal gegarandeerd net zo onder de indruk zijn als wij zelf! We rijden je graag rond…

Arie, Mike, Timo en Ronald