Reviews

Michel v.d. Wal
Almere

Ik (we) hebben een prachtige tijd gehad. Uiteraard kwam dat mede door de samenstelling van de groep, stuk voor stuk, prima gasten om mee op te trekken, maar vooral ook de fantastische wijze waarop jullie ons ontzorgd hebben. Jullie hebben ons een prachtige indruk van het eiland gegeven. Zoveel variatie in natuur, maar wat hebben jullie ons verrast. Prachtige stekken voor de overnachtingen, nu ik thuis ben besef ik dat des te meer.

Dan heb ik het nog niet gehad over de verzorging van de inwendige mens, die was helemaal TOP het ontbrak ons werkelijk aan niets. Eten en drinken, rijkelijk aanwezig en van hoge kwaliteit.

Dan het motorrijden, ik heb het even nagekeken maar in 1997 heb ik voor het laatst gereden op een motor en voor de reis heb ik regelmatig bij mezelf gedacht waar begin je aan. Voor de reis nog één proeflesje gedaan voor het vertrouwen maar de eerste dag, tussen al die gelouterde motorrijders, kneep ik hem behoorlijk. Maar mijn complimenten voor de wijze hoe jullie dit aangepakt hebben. Enerzijds prima wegen en anderzijds wat extra aandacht en begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik met een trots gevoel terugkijk op het motorrijden. Ik heb me gedurende de circa 1.000km niet één keer onveilig of angstig gevoeld. Mede door jullie tips en de aanwijzingen van de groep was ik snel één met de motor.

Kortom een geweldige week gehad met jullie, de groep, accommodaties maar vooral het motorrijden op die oude beestjes.

Nogmaals dank voor een prachtige week.

Hans Ridderhof
Haarlem

Begin september heb ik  een prachtige rondreis gemaakt op de motor met een groep vrienden. Dit was een volledig verzorgde (dus all inclusive) reis georganiseerd door “Motorreizen Italië”.

Logies in voortreffelijke hotels waarbij altijd een zwembad aanwezig was of anders direct aan het strand gelegen maakte het feest compleet. Het gemak om niets af te hoeven rekenen maakte het plezier nog groter. Genoten van het schitterende landschap en om in dat heerlijke klimaat rond te toeren op klassieke BMW motoren was één groot feest.

Dit is een absolute aanrader voor elke motorrijder. Veel dank aan de uitstekende organisatie van Ronald en Arie.

Chris Kwint
Almere Haven

Allereerst heeft het eiland mij bijzonder aangenaam verrast: wát een afwisseling: het droge binnenland, de oude stadjes, de hoge bergen, maar vooral de fantastische kustlijn waren van een ongekende schoonheid en om dan daar met onze vintage BMW’s doorheen te mogen rijden op de goede en vooral rustige wegen, helemaal top.

Complimenten voor Ronald en Arie, onze reisleiders, voor de keuze van de afwisselende route en zeker ook de keuze van de fantastische hotels waar we mochten zwemmen, dineren en slapen.

De formule dat álles; benzine, lunch, diner etc. werd afgerekend door de reisleiders is mij prima bevallen. Vanzelfsprekend hebben wij dit vooraf zelf betaald, maar het gemak waarmee we steeds opnieuw eten en drinken konden bestellen zonder steeds de portemonnee te hoeven trekken sprak mij buitengewoon aan.

Ik kijk met veel plezier terug op deze week en kom zeker een keer terug naar Sardinië. Er zijn teveel plekken die ik niet heb kunnen zien, maar zeker ook die ik nóg een keer wil bekijken.

Deze trip is een aanrader voor elke motorrijder.

Jan Bos
Startende motorrijder, voormalig VO manager

Wil je rustig pruttelend op een oude BMW -de mijne was van 1971- in goed gezelschap (wij waren met maar liefst tien man)  onthaasten en volop genieten van al het moois dat Sardinië te bieden heeft? Dan moet je hier zeker boeken!

Prachtige, vrijwel verlaten routes, die ook prima te doen zijn voor een absolute beginner als ik, waarbij na elke bocht zich een nieuw landschap ontvouwt, heerlijke restaurants, prima hotels, uitstekende reisbegeleiding….wat wil je nog meer om er een week helemaal uit te zijn?

Deze tour laat niets te wensen over, integendeel: lekker toeren,  duizenden bochten rijden, ontdekken, genieten van de Italiaanse koffie en keuken, een zonnetje op de helm….één grote glimlach. 

Aanbevolen? Nee hoor, een must! De prijs meer dan waard!

Gerard van den Tweel
Nijkerk

Beste mannen, Hartelijk bedankt allemaal! Het was voor de tweede keer dit jaar weer een geweldige motorreis op Sardinië. Mijn complimenten voor de goede organisatie; de hotels en het eten waren fantastisch en ik heb genoten van de mooie verhalen van jullie allemaal. We hebben het nodige van elkaar geleerd. De routes door de bergen en over de weg waren meer dan de moeite waard: prachtige natuur! Voor het eerst van mijn leven was ik dit jaar op Sardinië, maar dat zal zeker niet de laatste keer zijn. Ik hoop ook in april 2022 mee naar Griekenland te gaan en daarna nog een keer naar Sardinië terug te gaan. Niet te ver reizen, goed gezelschap, fantastisch weer, mooie omgeving: wat wil je nog meer?

Arthur van der Berg
Almere

Met Arie en Ronald als toerleiders, met een groep van 10 mensen een ontzettend gezellige week gehad op Sardinië. Naast het mooi weer was het een onvergetelijke tocht, met geweldige routes en uitzichten, mooie hotels met dito zwembaden en heerlijk eten en leuke gesprekken. Het was een allround  week met klassieke BMW’s die nostalgisch aanvoelden maar nog prima reden. Aanrader!